Vi mangler frivillige!

Lige nu mangler vi især frivillige, som vil være:

Målmand på vores fodboldhold
Efter ønske fra en gruppe unge drenge, der er tilknyttet Welcome House, har vi startet vores eget fodboldhold, nemlig FC Welcome House. Men vi mangler en målmand. Især til vores kampe enkelte aftener og lørdage. Træningen er onsdag aften kl. 18-20, fra foråret også lørdage kl. 14-16.
Det er et broget hold med mange niveauer og aldersspring, men der er glæde og fælles sprog i boldspillet.
I øjeblikket samarbejder vi med Boldklubben Frem i Valby, hvor vi låner banerne samt er i Hafniahallen hen over vinteren og vi spiller flest mulige kampe, blandt andet mod DFUNK og Nørrebro United.

Tolke, der taler arabisk og sorani
Vi mangler tolke til vores rådgivning, især den juridiske rådgivning, som bl.a. hjælper med at anmode om familiesammenføring. Det foregår pt. torsdage kl. 17-20, men vi rykker sandsynligvis vores rådgivning til onsdage.
Vi mangler også tolke til vores cv- og jobrådgivning tirsdage kl.18-19 samt enkelte aftener.

Børneleg
Der er ofte mange børn og vi har et helt legerum kun til sjov og hygge. Vi mangler frivillige både søndage kl 12-14, hver anden torsdag kl. 17-19 og hver anden lørdag kl. 13-15.
Her kan man være med til at stå for børnelege, lave kreative aktiviteter, spille spil eller synge børnesange mm. Ofte er der et samarbejde med de andre aktiviteter i huset, så man er fælles om fx at tegne, danse eller lignende. De frivillige har mulighed for at bruge dette rum, når de er her for at hygge og lege. Men ofte hopper de i gymnastiksalen. Som fx om lørdagen, hvor to frivillige laver børnegymnastik!

Systue
Her kan man både lære eller blære sig. Man kan reparere, sy helt nyt, strikke eller hækle. Både for børn og voksne.  Ofte er systuen et rum til hygge og snak, så har man lyst til ren hygge, er man også velkommen.
Vi mangler et par frivillige tirsdage kl 17-20.

Budget-workshop
Vi arbejder på at lave rådgivning og en workshop om budget.
Mange nye københavnere har små midler og har svært ved at få det til at række. Derfor tænker vi at lave en månedlig workshop som et samarbejde med ansatte fra Bolig- og beskæftigelsesenheden og et par frivillige, hvor vi informerer om, hvad en budgetkonto er, vigtigheden af et budget og opsparingskonto mm. Men vi savner nogle frivillige at gøre det sammen med, som vil deltage i workshoppen og herudover komme fast en gang om ugen til at rådgive og hjælpe med budget. Det kan fx være en mandag eller tirsdag eftermiddag/aften i 2-3 timer.

Gå til siden, hvor du kan melde dig som frivillig