Dansk for voksne

Vil du være med til at lære nye københavnere at tale dansk?

Du kan du enten komme og snakke med i vores sprogcafé eller melde dig som underviser:

Danskunderviser
Hver mandag har vi danskundervisning fra kl 18 til 20. Det er en god blanding af reel undervisning, snak og lektiehjælp. Vi vil gerne have endnu én i teamet, så vi kan afholde undervisningen kontinuerligt. Det kræver bare, du er mødestabil, tålmodig og god til at lære fra dig.

Sprogcafé for voksne
Welcome House bruges af mennesker med forskellige sprogkundskaber. Ideen med en sprogcafe er at skabe et sted, hvor vi kan få mulighed for at dele sprog, udvide ordforråd, blive bedre til at udtale nye ord, og få en grundlæggende forståelse for forskellige sprog. Sprogcaféen er åben for alle, som har lyst til at deltage. Hver gang er der sat rammer i form af sjove opgaver, spil eller lignende. Og der bliver sørget for te og kaffe, så det hele blive lidt hyggeligt. Alle er velkomne til at deltage. Du kan både være frivillig og med til at stå for sprogcaféen eller blot deltage. Det er hver torsdag fra kl. 19.

Er du interesseret i at blive frivillig, eller vil du blot vide mere, kan du kontakte frivilligkoordinator Mia Panvil på:
eh0v@bif.kk.dk eller på 51 73 53 63.