Café Welcome House

Vi mangler frivillige til daglig drift, ugentlige arrangementer eller bare til at hygge med i cafeen:

Vil du hygge med?
Vi mangler selskab og venner til vores nye københavnere. Du kan komme og spille brætspil, snakke eller være med til dagens aktivitet, som fx kan være banko, træning eller 'sprog-bytte'. Mandag er der altid aftenkaffe, tirsdag er der musikcafe og onsdag er der typisk brætspil og kage, torsdag er der sprogcafe. Kom og hyg med. Vi sørger for kaffe og te.

Vil du være cafevært?
Vi mangler ”værter” til at stå i vores cafe og sørge for det rent praktiske, som at lave te og kaffe mm. Men mest af alt til at skabe et hyggeligt rum. Det kan være, at du sørger for forskellige spil, snak eller andet. Det gælder bare om at være sammen og hygge sig. Vi mangler især værter til torsdag kl17-21 og lørdag fx 12-15

Søndagscafe med madlavning
Hver søndag mødes en gruppe frivillige og laver mad i vores cafe. Tanken er at lave mad sammen med vores beboere/brugere og på den måde lære lidt af hinanden, en slags kulturudveksling henover mad. Fokus er på at skabe et rum for hygge, snak og samvær. Vi mangler frivillige, der kan komme et par søndage om måneden i tidsrummet kl12-16. I planlægger selv menu og dagens program i gruppen.

Kontakt - hvis du vil være frivillig

Mail: welcomehouse@bif.kk.dk 

Telefon: 51 63 70 30 
​(mandag-torsdag kl. 16-21.30 og lørdag-søndag kl.11-17.30).